Total Reset (NAET) Methode

Total Reset Methode (NAET) is een allergie-eliminatietechniek. Het is een niet- invasieve, medicijnvrije, natuurlijke oplossing om allergieën van alle soorten en intensiteiten te verhelpen. Intoleranties en allergieën kunnen verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken, deze kunnen succesvol behandeld worden met de Total Reset Methode. Maar dat is niet het enige. Iedere disbalans in het lichaam die gezondheidsproblemen veroorzaakt, kan in balans gebracht worden.

Hoe werkt Total Reset Methode?

Total Reset is een combinatie van een spiertest uit Kinesiologie, de kennis van chiropractie en de westerse geneeskunde, maar de basis waar deze methode uit is ontstaan is acupunctuur. Dat betekent dat het lichaam holistisch wordt bekeken. Ons lichaam bestaat uit organen en ieder orgaan heeft regulier zijn eigen arts, maar vanuit de Oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen.

Westers gezien reageert het lichaam bij een allergie of intolerantie op een eiwit, als dat als lichaamsvreemd wordt gezien. Op dat moment start er een immuunreactie. In het bloed kun je dan IgE of IgG testen. Wanneer we kijken naar de meridianen en het energieveld van ons lichaam, dan reageert ons lichaam al, wanneer het in het energieveld komt van een stof. Er is een uitwisseling van informatie tussen de twee energievelden. Als ons lichaam dat andere energieveld herkent als zijnde een ‘goede’ energie, dan is er niets aan de hand. Alle meridianen blijven vrolijk stromen, het lichaam is in balans en gezond. Wanneer dat andere energieveld wordt gezien als ‘vijand’, dan ontstaat er een reactie en die reactie is in eerste instantie in de meridianen en daarna fysiek merkbaar.

 

Oorzaken van allergieën

 • toxines van diverse bronnen: voeding, bacteriën, schimmels, virussen,
 • neurotoxines zoals kwik, MSG, straling etc.
 • verwondingen, littekens, ongelukken, operaties etc.
 • genetisch bepaald; allergieën geërfd van grootouders etc.
 • deficiëntie en onvoldoende opname van nutriënten
 • emotionele trauma’s

Bij welke klachten helpt Total Reset Methode?

Total Reset Methode helpt bij een scale aan klachten. Dit zijn klachten zoals:

 • hoofdpijnklachten en migraine
 • oor –neus –en keelproblemen
 • darmstoornissen
 • nier –en blaas problemen
 • problemen met de klieren zoals de schildklier, prostaatklier,
  bijschildklier etc.
 • spier –en gewrichtsproblemen zoals onverklaarbare spierpijn
 • pijn of stijfheid in de gewrichten
 • stofwisselingsstoornissen
 • aandoeningen van het skelet of de botten
 • problemen van het zenuwstelsel
 • problemen met de luchtwegen zoals astma, bronchitis
 • huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne
 • problemen met de bloedvaten
 • emotionele disbalansen
 • diverse immuunstoornissen.

   

  Hoofdpijn, migraine en Total Reset Methode:

  Met behulp van Total reset methode, kun je achter de triggers komen die jouw hoofdpijn of migraine triggeren. Je zult hulp krijgen om een betere gezondheid te bereiken of om jouw chronische hoofdpijn te elimineren. Veelgebruikte producten kunnen hoofdpijn veroorzaken. Ook een allergie of intolerantie kunnen hoofdpijnklachten of migraine als gevolg hebben. Het is niet genoeg om de symptomen te behandelen met medicatie of een lokale therapie. Deze vorm van therapie is een vorm van symptoombestrijding. Met Total Reset (NAET) methode ga je naar de wortel van de oorzaken. Hierdoor kun je de oorzaken van je hoofdpijn elimineren, zodat die jou geen hoofdpijnklachten meer kunnen geven.

  Wil je ook weten welke verborgen triggers voor je hoofdpijn en migraine zorgen?

  Neem contact op om een afspraak te maken.

  Total Reset (NAET) Methode

   

  Maak nu een afspraak

  Veel gestelde vragen bij Total Reset (NAET) Methode

  Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze aan ons via de mail. 

  Wat zijn allergieën?

  Vanuit westers medisch oogpunt is een allergie een overdreven reactie van het immuunsysteem. Maar medische wetenschappers doen nog steeds onderzoek om de exacte oorzaak en aard van allergieën te vinden en hebben misschien over een paar jaar jaren nog niet alle antwoorden. Volgens Total Reset (NAET) Methode, worden allergieën bekeken vanuit een holistisch perspectief op basis van oosterse medische principes. Een allergie is een aandoening waarbij een persoon ongewoon gevoelig is voor een of meer stoffen, die voor de meeste andere personen onschadelijk zijn. De allergische stof, bekend als een allergeen, wordt door het immuunsysteem gezien als een bedreiging voor het welzijn van het lichaam.

  Hoe worden allergieën behandeld?

  Een standaard behandeling is het gebruik van medicijnen, ofwel antihistaminica of corticosteroïden, om allergische symptomen onder controle te houden. Helaas lost dit het onderliggende probleem niet op en heeft het vaak ernstige bijwerkingen op de lange termijn. De meest effectieve behandelingsoptie tot nu toe was het volledig vermijden van de allergenen. Dit kan best moeilijk zijn en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Nu is er echter een alternatief, namelijk Total Reset (NAET) Methode.

  Hoe werkt Total Reset Methode precies?

  Total Reset (NAET) methode is een natuurlijke, medicijnvrije, pijnloze en niet-invasieve methode die veilig kan worden gebruikt bij personen van elke leeftijd (van zuigelingen tot ouderen) en ongeacht de gezondheid van het individu, om de symptomen van allergenen te verlichten. Allergenen worden met deze techniek één voor één verwijderd (behandeld) en de beste resultaten worden verkregen als allergenen in een specifieke volgorde worden verwijderd.

  Na hoeveel behandelingen ben ik van mijn allergie af?

  Normaal gesproken wordt er op een bepaalde dag slechts één allergeen behandeld. Deze moet dan gedurende 25 uur na de behandeling volledig worden vermeden. In de meeste gevallen is dat alles wat nodig is: één sessie om een allergie te verlichten. Personen die hoog sensitief zijn, hebben soms aanvullende combinatie behandelingen nodig.

  Ben ik dan helemaal vrij van mijn allergie na een behandeling?

  80% tot 90% van de patiënten die tot dusver met Total Reset (NAET) Methode zijn behandeld, hebben een volledige verlichting ervaren van hun allergische symptomen voor de items waarvoor ze zijn behandeld. De meesten van hen melden dat contact met voorheen lastige voedingsmiddelen of omgevingsstoffen geen nadelige effecten meer hebben.

  Mijn Specialisaties

   

  N
  Hoofdpijn en Migraine
  N
  Kaakklachten
  N
  Aangezichtsverlamming
  N
  Nekklachten
  N
  Werk- en thuisplekonderzoek
  N
  Duizeligheid
  N
  Total Reset (NAET) Methode